Karaman’in Egitimini Degistiren Kadro

Ilimizde faaliyetlerini sürdüren Degisim Dershanesi 10-15 Eylül tarihlerinde mezunlarda sinif belirleme sinavi yapacak. Ayrica dershanede 17 Eylül Pazartesi gününden itibaren tüm gruplarda ders basi yapilacak.

Karaman’in Egitimini Degistiren Kadro
Karaman Degisim Dershanesi Müdürü M. Önder Deniz,  2012 yili LYS ve SBS sonuçlariyla ilgili yaptigi açiklamada bu yilki yerlestirme sonuçlarina göre kitlesel ve bireysel basarinin degismeyen adresinin Degisim Dershanesi oldugunu yineledi.
Deniz, LYS’de 15 tip, 6 dis hekimligi, 2 eczacilik, 5 fizik tedavi ve rehabilitasyon, 9 mimarlik, 50 mühendislik, 7 hukuk, 4 psikolojik danismanlik ve rehberlik, 16 egitim, 10 hemsirelik, 5 saglik, 3 veterinerlik, 3 fen edebiyat, 4 sosyal hizmetler ve 40 iktisadi ve idari bilimler fakültelerine ögrenci yerlestirdiklerini, SBS’de ise 5 fen lisesi, 4 Anadolu ögretmen lisesi, 46 Anadolu lisesi ve 18 meslek lisesine ögrenci kazandirdiklarini söyledi.
Deniz, “Bu sonuçlara göre basaridan basariya kosmaya devam ettigimizi kurulus amacimizi bozmadan Karaman’a kaliteli ve ilkeli bir egitim sundugumuzu gönül rahatligiyla söyleyebiliriz. Ayrica bu basarinin olusmasinda emegi geçen degerli velilerimize gerek dershane ögretmenlerimize gerekse de milli egitimdeki ögretmenlerimize sonsuz tesekkür ediyoruz” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284