Karaman’in Sampiyonlari Yine Gevher Hatun Kolejinden

Karaman Milli Egitim Müdürlügünün 20 SUBAT 2013 Tarihinde 8. siniflara yapmis oldugu sinavda ögrencilerimiz sampiyonluklar elde ederek karaman’da okul olarak zirvedeki yerini korudu. Yapilan sinav sonucuna göre ögrencilerimizden Gülsah Emine Ceylan il 1.si, Abdullah Gön, Ece Irem Erkmen ve Enes Burak Bilgin IL 2.si, Ahmet Gülbe il 7.si, Sabriye Yildiz Il 8.si, Ahmet Sezer IL 10. Olarak büyük bir basarinin altina imzalarini attilar. Ilk 10’da 7 ögrenci ve ilk 100’de 25 ögrenci ile daha önce yapilan sinavlarda oldugu gibi hem bireysel basarida hem de kitlesel basarida 1 numara oldugunu kanitlamistir.

Karaman’in Sampiyonlari Yine Gevher Hatun Kolejinden

Okul Müdürü Tanju Yildirim “Emeklerimizin karsiligini almak bizi memnun etmistir. Hiçbir basarinin, tesadüf olmadigini okulumuzun 12 yillik geçmisinde yerel, bölgesel ve ulusal baz da pek çok derece elde etmekte yapilan çalismalarin ne kadar dogru ve yerinde oldugunu göstermektedir”dedi.
Okul Egitim koordinatörü Ali Celal Öztan “ Ögrencilerimiz yapilan verimli çalismalarin sonucu basarili olmustur. Onlara yol gösteren çok kiymetli, fedakar ögretmenlerimizin bu basarida emegi küçümsenemez. Yaptiklari isler gelecegimiz için büyük yatirimdir. Emegi geçen bütün herkese tesekkürlerimi en içten dileklerimle sunarim. Sinavlar Degisir, Sorular Degisir, Ama Karaman’da Basarinin Adresi Gevherhatun Kolejidir Ilkesi Degismez.” Dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284