Karamanoglu Mehmet Bey Ilkokulu Ispanya’ya Gidiyor

Avrupa Birligi Egitim ve Gençlik Programlari çerçevesinde hazirlamis olduklari Comenius Okul Ortakligi Projeleri kabul edilen Karamanoglu Mehmet Bey Ilkokulu idareci ve ögretmenleri ilk proje toplantilarini yapmak üzere Ispanya’ya gidiyor. Okul proje ekibi toplanti öncesinde Sube Müdürü Mehmet Akif Duman’in da katilimi ile Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy’u ziyaret ederek projeleri hakkinda bilgi verdi.

Karamanoglu Mehmet Bey Ilkokulu Ispanya’ya Gidiyor
Okul Müdürü Muharrem Delen, “Farkliliklarimiz Zenginligimizdir adli projemiz kapsaminda okulumuz proje ekibinden 1 idareci ve 2 ögretmenimiz 16-20 Ekim 2012 tarihleri arasinda Ispanya’da gerçeklestirilecek olan proje toplantisina katilacaktir. Projemiz süresince Avrupa’nin farkli ülkeleri ile isbirligi yaparak, geleneklerimizi ve kültürel degerlerimizi onlara tanitmayi, ortak degerlerimizi paylasmayi ve önyargilari kirarak dostluk köprüleri kurmayi hedeflemekteyiz” dedi.
Karamanoglu Mehmet Bey Ilkokulu proje ekibini agirlamaktan dolayi memnuniyetini dile getiren Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy yaptigi açiklamada, “Okullarimizin AB Egitim ve Gençlik Programlari alaninda yakaladigi basari ve bu projeler kapsaminda ilimizden ögretmen ve ögrencilerimizi Avrupa’nin farkli ülkelerine yolcu etmek bizim için büyük bir sevinç kaynagidir. Avrupa Birligi projeleri araciligiyla farkli kültürler arasinda etkilesim saglanmakta, bilgi ve tecrübe alisverisi yapilmaktadir. Karamanoglu Mehmet Bey Ilkokulu Proje Ekibini basarili çalismalarindan dolayi kutluyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284