Kariyer Günlerinde Öğrenciler Rıza Çalımbay İle Buluştu

Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından ilki düzenlenen Kariyer Günlerinin konuğu Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ile Yardımcı Antrenör Bülent Albayrak oldu.

Kariyer Günlerinde Öğrenciler Rıza Çalımbay İle Buluştu

Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğe Karaman Valisi Sayın Fahri Meral, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Etkinlik ilk olarak Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın spor hayatı ile ilgili hazırlanan sinevizyon gösterisi ile başladı. Rıza Çalımbay öz geçmişinin ardından Yardımcı Antrenör Bülent Albayrak’ın öz geçmişi davetlilerle paylaşıldı.

Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Seyhan Selağzı’nın moderatörlüğünde yapılan programda Rıza Çalımbay ve Bülent Albayrak hayat tecrübelerini paylaştı.

Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay konuşmasında elde edilen başarının tesadüf olmadığını dile getirerek başarıyı yakalamak için öncelikli olarak disiplinli bir ekip çalışması gerektiğini vurguladı.  

Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Çalımbay, tüm mesleklerde öncelikli hedefin iyi insan olma kriterleri olduğunun altını çizdi. İnsanların iş disiplini ile mesleki aşkı buluşturduğu taktirde meslektaşları arasında daima tercih edilen ve kazanan olacağını ifade etti.

Öğrencilerin sorularını tüm samimiyetiyle cevaplayan Rıza Çalımbay ve Bülent Albayrak spor alt yapılarına ilişkin bilgiler paylaştı.

Etkinliğin son bölümünde İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek tarafından Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ile Yardımcı Antrenör Bülent Albayrak ‘a plaket verildi.

Program, günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284