KGM Gençlik Kulübü’nde 2 Proje Daha Kabul Edildi

KGM Gençlik Kulübünün ortakligi sonucu olusturulan 2 (iki) Erasmus Plus Uluslararasi Gençlik Hareketliligi projesi daha ilgili ulusal ajans tarafindan kabul edildi.

KGM Gençlik Kulübü’nde 2 Proje Daha Kabul Edildi

Projenin ilki; Boosting Abilities By Empowering Languages-BABEL-2 isimli Erasmus Plus Uluslararasi Gençlik Hareketliligi projesi olup, Italya'nin Vibo Valentia sehrinde 2015 Eylül ayinda gerçeklesecek. Bu proje, KGM Gençlik Kulübünün bir dönem önceki basariyla tamamladigi yine Italya'da ve 7 farkli Avrupa ülkesinin katilimiyla Boosting Abilities By Empowering Languages-BABEL isimli projelerinin devami niteliginde olan projenin ikincisi ise; Young Entrepreneur Business - BYE isimli Erasmus Plus Uluslararasi Gençlik Hareketliligi projesi olup, Romanya'nin Bacau sehrinde 2015 Ekim ayinda gerçeklesecek.
Projelere Karaman’dan gençler katilacak. KGM Gençlik Kulübü Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Ayse Yagmur Süzer, “Yaz dönemine iyi bir çikis yaptik ve bildiginiz üzere bir de Fransa’da gerçeklesecek olan fotografçilik konulu Les 400 Vues isimli projemiz vardir. Diger ortaklarimizdan da kabul haberlerini bekliyoruz. Ayrica kendi Türkiye Ulusal Ajansimiza da gönüllülerimizle birlikte 4 Subat dönemine 3 proje daha sunduk. Haberlerinin gelmesi yakindir. Yillardir Karaman’i uluslar arasi platformda tanitmaya gönül verdik ve basariya ulasiyoruz. 4 yilda 17inci uluslar arasi hareketlilik projemiz gerçeklesecektir. Karaman’in destekleriyle daha da büyüyecegimize inaniyoruz. Desteklere her zaman açigiz” dedi. Projelerin ayrintilarini çok yakinda kendi kulüp sitelerinde yayinlanacagi bildirildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284