Kitap Kurtlari Belgelerini Aldi

Karaman Milli Egitim Müdürlügünün yürüttügü Okuma Zamani projesi çerçevesinde `Kitap Kurtlari` belgelerini, Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’ndan aldi.

Kitap Kurtlari Belgelerini Aldi

Valilik Toplanti Salonu’nda gerçeklestirilen programa okul idarecileri, ögretmenler ve ögrenciler katildi. Programda konusan Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, her gün düzenli olarak 20 dakika kitap okuyan bir ögrencinin, bir yil sonunda yaklasik 200 sayfalik 29 kitap okuyabilecegine dikkat çekerek, bu sayinin kisiye kuvvetli okuma aliskanligi kazandirabilecegini belirtti.
Il Müdürü Asim Sultanoglu, okumanin sadece sözel alanda degil sayisal alanda da ögrencinin akademik basarisina katki sagladiginin arastirmalarla tespit edildigini ifade ederek, kavram hazinesi ile muhakeme yetenegi gelismis, bilgi ve görgüsü artmis bir nesil için okuma zorunlulugu oldugunu söyledi.
Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, okuma aliskanligini kazandirmada örnek olusturan ögretmenleri, okul idarecilerini ve kitap sevdalisi ögrencileri tebrik etti.
Tören sonunda ögrencilere okuma belgeleri ve hediyeler verilerek günün anisina hatira fotografi çekildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284