KMÜ Anaokulu Ön Kayitlari Basliyor

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Uygulama Anaokuluna ön kayitlar basliyor.

KMÜ Anaokulu Ön Kayitlari Basliyor
Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelisimi Bölümü Uygulama Anaokulu, üniversitenin ilgili tüm birimlerinin yaklasik bir yillik özverili çalismalariyla birlikte tamamlanma asamasina getirildi.
Eski Meslek Yüksekokulu binasinin düzenlenmesi sonucu, 36-72 aylik çocuklara hizmet verecek sekle getirilen KMÜ Anaokulu, 2012-2013 egitim-ögretim yilinda hizmet vermeye baslayacak.
Genis bir bahçe içerisinde 1200 m2 kapali alanda 7 sinif, kapali oyun salonu, çok amaçli salon ve drama odasi, yemekhane ve mutfak, 2 uyku odasi, veli bekleme salonu ve idari bölümler içeren KMÜ Anaokulu, Türkiye’deki diger anaokullariyla kiyaslandiginda, özellikle sosyal alanlarinin genisligi ve ferahligiyla dikkat çekiyor.
Yaz tatili dahil toplam 11 ay boyunca hafta içi 08.00-17.00 saatleri arasinda hizmet verecek olan anaokulunun egitim, ögretim ve yönetimiyle ilgili bilgiler KMÜ Uygulama Anaokulu Yönergesinde bulunuyor.
Eylül ayi basinda KMÜ Anaokulu Yürütme Kurulunca belirlenecek olan Anaokulu aidatinin, üniversite personeli için aylik 350 TL, üniversite disindan alinacak kayitlar için ise 400 TL olacagi tahmin ediliyor. 
KMÜ Anaokulu için ön kayitlar 30 Nisan 2012 tarihine kadar devam edecek. Kesin kayit islemleri ve hazirliklar için ön kayit formunun doldurularak, Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu sekreterligine elden veya e-posta ([email protected]) ile iletilmesi gerekiyor.
KMÜ Anaokulu, ziyaret etmek isteyenler için ön kayit dönemi boyunca mesai saatleri içerisinde açik tutulacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284