KMÜ BESYO’dan Tanisma Ve Oryantasyon Toplantisi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu tarafindan Tanisma ve Oryantasyon toplantisi düzenlendi.

KMÜ BESYO’dan Tanisma Ve Oryantasyon Toplantisi

KMÜ Saglik Kültür ve Spor Dairesi Baskanligi Konferans Salonunda gerçeklestirilen toplantiya Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Yardimcisi Doç. Dr. Murat Tekin, Spor Yöneticiligi Bölüm Baskani Doç. Dr. Selahattin Akpinar, akademik personel ve ögrenciler katildi.
“Egitim, bir iletisim sürecidir”
Programin açilis konusmasini yapan Doç. Dr. Murat Tekin, yüksekokulun egitim-ögretim programlari hakkinda genel bilgi verdi. Doç. Dr. Tekin, Beden Egitimi ve Spor Ögretmenligi ile Spor Yöneticiligi bölümlerinin ders içerikleri, ögrencilerin disiplin isleri, sinavlar, derslere devam zorunlulugu, izinli sayilma ve basarilarin degerlendirilmesi konularinda slayt sunumu gerçeklestirdi.
Doç. Dr. Tekin, egitim hayatina yeni baslayan ögrencilere okul dönemiyle ilgili tavsiyelerde bulunarak, “Egitim, bir iletisim sürecidir. Bizler size yardimci olmak ve sizin basariniz için buradayiz. Her türlü probleminizde bizlerle iletisim kurarak egitim hayatinizi kolaylastirabilirsiniz. Bütün akademisyen arkadaslarimla birlikte amacimiz siradan degil aranan ögrencileri yetistirmektir.” diye konustu.
“Basari için bedel ödemelisiniz”
Doç. Dr. Murat Tekin’in ardindan kürsüye gelen Spor Yöneticiligi Bölüm Baskani Doç. Dr. Selahattin Akpinar ise ögrencilere günümüzün ve gelecegin meslegi olarak çok iyi bir bölümü seçtiklerini belirterek, “Hak ve sorumluluklarinizin bilincinde olarak çok çalismaya gayret gösterin. Çünkü basarili olmak için bedel ödemek zorundayiz. Basari için ömrünün belirli bir dönemini bedel olarak ödemeyenler, basarisizligin bedelini bir ömür boyu öderler.” dedi.
Karaman ve üniversiteyi tanitici sunumlarin ardindan ögrencilerin sorularinin cevaplanmasiyla program sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284