KMÜ'de Engelli Öğrencilerin Rektör Gökmen'i Ziyareti

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) öğrenim görmekte olan engelli öğrenciler, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen’i makamında ziyaret etti.

KMÜ'de Engelli Öğrencilerin Rektör Gökmen'i Ziyareti
KMÜ Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Yrd. Doç Dr. Mustafa Başkonak ve Sağlık, Kültür ve Etik Topluluğu Temsilcisi eşliğinde Rektör Gökmen'i makamında ziyaret eden engelli öğrenciler, üniversitede kendilerine gösterilen ilgi ve alaka için Rektör Gökmen’e teşekkür ettiler.
Öğrenciler yerleşke içerisinde yapılan fiziki altyapı çalışmaları ile eğitim yaşantılarının kolaylaştığını dile getirerek, aynı zamanda kendilerini zorlayan durumlarla ilgili de Rektör Gökmen’e bilgi verdiler.
Prof. Dr. Sabri Gökmen ise öğrencilerin görüşlerini dinleyip onların yaşadıkları problemler karşısında ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirterek, “Önemli olan engelli öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak değil, onların ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri ortamı hazırlamaktır. Sorunlara karşı kalıcı ve etkili çözümler bulmalıyız ve bütün öğrencilerimizin eğitim kalitesini daha da arttırmak için çalışmaya devam etmeliyiz.” dedi.
Ziyaret, engelli öğrencilerin Rektör Gökmen ile fotoğraf çektirmesinin ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284