KMÜ'den Kazımkarabekir Belediye Başkanına Teşekkür

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesine (KMÜ) verdiği desteklerden dolayı Kazımkarabekir Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı'ya teşekkür plaketi takdim edildi.

KMÜ'den Kazımkarabekir Belediye Başkanına Teşekkür

Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı'nın makamında gerçekleştirilen törene Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Prof. Dr. Osman Çevik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Yıldırım ve Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Abdülbaki Pınar katıldı.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Çevik ve Prof. Dr. Yıldırım, Başkan Alanlı'nın göreve geldiği günden itibaren Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirilen etkinliklere, öğrencilerin ulaşımına, çevre düzenlemelerine, ağaçlandırma faaliyetlerine ve ihtiyaç duyulan hemen her konuya gösterdiği duyarlıktan dolayı kendisine teşekkür ederek plaket ve hediye takdim ettiler.

Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı ise KMÜ Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulunun ilçenin gelişimine öncülük eden bir yükseköğrenim kurumu olduğundan söz ederek öğrencilerin eğitimi için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284