KMÜ, Konya Ve Karaman'da Tanıtıldı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ), Unilook Türkiye tarafından Konya ve Karaman’da düzenlenen üniversite tanıtım fuarlarında bu yıl da yerini aldı.

KMÜ, Konya Ve Karaman'da Tanıtıldı

26 - 27 Kasım günlerinde Konya Dedeman Otel'de, 28 Kasım'da ise Karaman Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen Üniversite Tanıtım ve Tercih Günlerinde üniversite temsilcileriyle öğrenciler bir araya geldi.

İki şehirde üç gün süren Tanıtım ve Tercih Günlerinde öğrenciler, üniversiteler hakkında ayrıntılı bilgi edinme imkanı bulurken merak ettikleri soruları üniversite temsilcilerine sorma fırsatı elde ettiler.

Fuarda Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesini Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Personeli Mahmut Tanrıverdi ile üniversite öğrencileri Eda Dinç ve Ercan Uzel temsil etti. KMÜ temsilcileri, Karaman ile ilgili öğrencilerin merak ettikleri soruları cevaplarken üniversitedeki eğitim-öğretim, fiziki olanaklar, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler, taban puanlar, sıralamalar ve tercihler hakkında öğrencileri bilgilendirerek KMÜ’yü tanıtıcı doküman dağıttılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284