KMÜ, Ögrenci Konseyi Baskanini Seçti

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Ögrenci Konseyinin Genel Kurul Toplantisi yapildi. Kurulda KMÜ fakülte, yüksekokul ve enstitülerin ögrenci temsilcileri Ögrenci Konseyi organlarini ve baskanini seçti.

 KMÜ, Ögrenci Konseyi Baskanini Seçti

15 Ekim Çarsamba günü Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskanliginda gerçeklestirilen toplantiya, seçimlerde oy kullanan ögrenci temsilcilerinin yani sira Üniversite Genel Sekreteri Ahmet Tüfekci, Strateji Gelistirme Daire Baskani Vedat Erdogan ve Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskani Halil Koçak katildi.

Seçime 13 fakülte temsilcisinin 12’si katildi. KMÜ Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü 3’üncü sinif ögrencisi Gökhan Özen ve Edebiyat Fakültesi 4’üncü sinif ögrencisi Semih Gürel’in Konsey Baskanligi için aday olduklari seçimin kazanani Gökhan Özen oldu.
“Aktif ve yapici olun, öneriler getirin”
Seçimin ardindan konusan Üniversite Genel Sekreteri Ahmet Tüfekci, “Demokratik bir seçim geçirdik, hepimize hayirli olsun. Arkadaslar, kurullara seçildiginizde hakkinizi hukukunuzu bilerek ögrencilere yararli faaliyetlerde bulunmaya çalisin. Söz sahibi olun, öneriler getirin, katilimci ve aktif olun. Bizi birtakim seyleri yapmaya zorlayin. Seçilen arkadaslarimiz, disarida da üniversitemizi temsil ettigini unutmasin. Herhangi bir konuda bu benim görüsüm degil, yardimci olamam diyemezsiniz. Siz tarafsiz olmalisiniz, bütün ögrencilerimizi temsil etmelisiniz. Konseyimizde görev alan arkadaslarimiz gelecekte bu deneyimlerinin faydasini mutlaka görecektir.” diyerek Ögrenci Konseyi Baskanini tebrik etti.
Üniversite Ögrenci Konseyi Baskani olan Gökhan Özen ise oy kullanan tüm ögrenci temsilcilerine tesekkür etti. Özen “Üniversitemizi ve ögrenci arkadaslarimizi en iyi sekilde temsil etmeye çalisacagim. Bu konuda da birçok faaliyet planim var. Görevimin bilinç ve sorumlulugu içinde, tarafsiz bir sekilde arkadaslarimin sorun ve önerilerini dikkate alacagim.” seklinde konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284