KMÜ Ögrenci Topluluklari 2014 Yilinda 100 Etkinlik Düzenledi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Ögrenci Topluluklari 2014 yilinda 100 farkli etkinlik düzenledi.

KMÜ Ögrenci Topluluklari 2014 Yilinda 100 Etkinlik Düzenledi

Dolu dolu bir yil geçiren üniversitede akademik birimlerin düzenledikleri etkinliklerin yani sira ögrenci topluluklari da gerçeklestirdikleri etkinliklerle geçtigimiz yila damgasini vurdu.
KMÜ’de yer alan 40 ögrenci toplulugunun düzenledigi etkinlikler içinde ilk sirayi konferanslar aldi; topluluklar yil boyunca 36 adet konferans düzenledi.
Topluluklar bes söylesi, üç panel, üç egitim programi ve bir de bilgilendirme toplantisi düzenleyerek egitici etkinliklerde biz de variz dediler.
Sosyal sorumluluk projelerini de unutmayan ögrenci topluluklari bu kapsamda dört huzurevi ziyareti, üç sevgievi ziyareti, iki agaç dikimi ve iki kan bagisi kampanyasi gerçeklestirdi.
Sanatsal ve kültürel faaliyetlere ara vermeyen topluluklar dokuz sinema gösterimi, alti konser, bes resim sergisi, iki siir dinletisi, iki tiyatro oyunu ve bir de oratoryo düzenledi.
Yil boyunca üç teknik gezi, üç yurt içi ve bir yurt disi gezi düzenleyen ögrenci topluluklari toplam yedi adet gezi programi yapti.
Ögrenciler arasinda iki yarisma programi düzenleyen topluluklar, üniversitede ilk kez bir canli show programina da imza attilar.
Ögrenci topluluklari, kitap okumayi artirmak için üç kitap toplama kampanyasi düzenlerken okumanin önemini vurgulamak için bir de kitap okuma etkinligi gerçeklestirdiler.
Milli ve dini günleri de unutmayan topluluklar kampüste iki kez asure dagitimi yaptilar.
Topluluklar Arasinda Kiyasiya Rekabet Yasandi
Üniversitede bulunan 40 ögrenci toplulugundan biri olan Genç Girisimciler Ögrenci Toplulugu yil boyunca sekiz etkinlik düzenleyerek en fazla etkinlik yapan topluluk oldu.
Gençlik Inisiyatifi ve Felsefi Düsünce Ögrenci Topluluklari yediser etkinlik düzenleyerek ikincilige birlikte yürüdüler.
Topluklarin etkinlik düzenleme sirasinda üçüncülügü yine iki topluluk birlikte aldi. Genç Arastirmacilar ve Türk Dünyasi Arastirma Ögrenci Topluluklari yil boyunca altisar etkinlik yaparak üçüncü siraya yerlestiler. (Haber Merkezi)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284