KMÜ Ögrencileri “Genç Dostu Kentler “ Projesinde Yer Aldi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Gençlik Inisiyatifi Ögrenci Toplulugu, Ulusal Gençlik Parlamentosunun (UGP) Iç Anadolu Bölge Toplantisina katildi.

KMÜ Ögrencileri “Genç Dostu Kentler “ Projesinde Yer Aldi

Nevsehir Kent Konseyi Gençlik Meclisinin ev sahipliginde gerçeklestirilen ve 14 ili kapsayan Iç Anadolu Bölge Toplantisi, 12-14 Subat 2016 tarihlerinde Nevsehir'de düzenlendi.
Kentler ve gençlik konusunun ele alindigi toplantiya Nevsehir Belediye Baskani Hasan Ünver de katildi. Ünver "Gençler, sizlerin ürettigi fikirlerin oldukça önemli olduguna inaniyorum. Düsündüklerinizi ifade etmekten korkmayin ve sürekli hayallerinizin pesinden gidin." dedi.
KMÜ Gençlik Inisiyatifi Ögrenci Toplulugunun da delege olarak katildigi toplantida "Genç Dostu Kentler" projesinin tanitimi yapilarak ögrencilerin görüsü alindi. Gençlik Inisiyatifi Ögrenci Toplulugu Baskani Fatih Ilhan, KMÜ ögrencileri olarak böyle bir projede yer almaktan dolayi mutlu olduklarini ifade ederek “Proje ile gençlerin kentlere sagladigi katkilarin yani sira kentlerin gençlere nasil katki saglayacagi konulari görüsüldü. Ayni zamanda kentlerde gençlere yönelik daha fazla sportif, sosyal, kültürel mekâna yer verilmesi, kent yöneticilerinin gençlerle daha sik bir araya gelmesi ve alinan kararlarda Belediye Gençlik Merkezlerinin de söz sahibi olmasi gerektigi dile getirildi.” açiklamasinda bulundu.
Toplanti, ev sahibi Nevsehir Kent Konseyi Gençlik Meclisinin düzenledigi Kapadokya gezisiyle sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284