KMÜ Ögrencisi, II. Ulusal Gençlik Tartismalarina Katildi

Genç Sosyal Bilimciler Platformu tarafindan 26-27 Aralik tarihlerinde Beykent Üniversitesi ev sahipliginde düzenlenen II. Ulusal Gençlik Tartismalari`na KMÜ Ögrenci Topluluklari adina Fatih Ilhan katildi.

 KMÜ Ögrencisi, II. Ulusal Gençlik Tartismalarina Katildi

Türkiye genelinden 45 farkli üniversitenin kulüplerinin bir araya gelerek gündemi degerlendirdigi toplantinin açilisinda CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, MHP Genel Baskan Yardimcisi Atila Kaya ve Grup Baskan Vekili Oktay Vural, AK Parti Istanbul Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Baskani Burhan Kuzu konusma yaparak gençlik ve gelecek üzerine degerlendirmelerde bulundular. Organizasyonu çok sayida milletvekili, akademisyen ve gazeteci de takip etti.

21. Yüzyilda Yerel Yönetimlerin Önemi
Sekiz farkli oturumun düzenlendigi programda “21.Yüzyilda Yerel Yönetimlerin Önemi” baslikli oturumda KMÜ Gençlik Inisiyatifi Ögrenci Toplulugu Baskani Fatih Ilhan da söz aldi. Ilhan, Kent Konseyleri ve Gençlik Meclisleri hakkinda bilgi vererek bu konudaki görüslerini katilimcilarla paylasti.
Konusmasinin ardindan Genç Sosyal Bilimciler Platformu Baskani Burak Öztürk’ten plaketini alan Ilhan, “Böylesine büyük kapsamli bir organizasyonda üniversitemizi ve baskanligini yapmis oldugum KMÜ Gençlik Inisiyatifi Toplulugunu temsil etmek benim için onur vericiydi.” dedi.
Bu gibi etkinlikler ile özgüven ve tecrübe kazandiklarini ifade eden Ilhan, çalismalarina artan bir tempoyla devam edeceklerini söyledi. Ayni zamanda Karaman’in böyle ulusal platformlarda ismini duyurmanin önemli oldugunu belirten Fatih Ilhan, KMÜ’nün ve Karaman’in sesi olmak için azim ve gayretle çalisacaklarini sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284