KMÜ Ögretim Elemanlari Aliyor

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) akademik kadrosunu genisletmeye devam ediyor. Yeni ögretim elamanlarini bünyesine katmaya hazirlanan KMÜ basvuru için gerekli sartlari web sayfasindan duyurdu.

KMÜ Ögretim Elemanlari Aliyor

KMÜ’de Iktisadi ve Idari Bilimler, Kamil Özdag Fen, Edebiyat ve Mühendislik Fakültelerine toplam 13 arastirma görevlisi alinacak. Arastirma görevlileri Iktisat, Isletme, Kamu Yönetimi, Matematik, Sosyoloji, Enerji Sistemleri, Gida ve Malzeme Bilimi Mühendisligi bölümlerinde hizmet verecek.
Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi meslek yüksek okullarini daha da güçlendirecek. Saglik Hizmetleri, Sosyal Bilimler, Teknik Bilimler, Kâzimkarabekir ve Ermenek Meslek Yüksekokullarina toplam 26 ögretim görevlisi alacak. Ögretim görevlisi alinacak bölümler;
Terapi ve Rehabilitasyon, Tibbi Hizmetler ve Teknikler, Elektrik ve Enerji, Muhasebe ve Vergi, Bitkisel ve Hayvansal Üretim, Otel, Lokanta ve Ikram Hizmetleri, Yönetim ve Organizasyon, Toptan ve Perakende Satis, Gida Isleme, Dis Ticaret, Tasarim Bilgisayar Teknolojileri ile Motorlu Araçlar ve Ulastirma Teknolojileri olarak ilan edildi.
Elektronik ortamda yapilabilen basvurular 26 Kasim 2012 tarihine kadar sürecek.
Üniversiteye alinacak akademik kadrolarin ayrintilarina www.kmu.edu.tr adresinden ulasilabilir. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284