KMÜ Rektörü Sabri Gökmen’den Ögrencilere Sicak Karsilama

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, kayit için gelen ögrenciler ve aileleri ile tek tek tanisarak onlari sicak bir sekilde karsiladi.

 KMÜ Rektörü Sabri Gökmen’den Ögrencilere Sicak Karsilama

 

Rektör Gökmen, KMÜ ailesine dahil olan ögrenciler ve veliler ile tanistiktan sonra ailelerle sohbet ederek dile getirdikleri sorunlari dinledi. Ögrenci ailelerinin ‘çocuklarimiz size emanet’ sözü üzerine, velilere endise etmemeleri gerektigini belirten Gökmen, Karaman’in güvenilir bir sehir oldugunu, ögrencilerin burada güven içinde egitim göreceklerini kaydetti. Gökmen ayrica KMÜ’nün, yerleskesine ulasimin en kolay yapildigi üniversite oldugunu belirterek, “Üniversitemiz yeni kurulan bir üniversite. Fakat her geçen gün gerek fiziki gerekse egitim kalitesi olarak gelismekte olan bir üniversite. Ögrencilerimizle birlikte bu gelisim hizla sürecek.” seklinde konustu.
Ögrencilerin kayitta, konaklamada ve ulasimda yasayabilecekleri her türlü sorun için üniversitede görevli ekibin kendilerine yardimci olacagini ifade eden Rektör Gökmen, ögrencilere kayitlarinin hayirli olmasi temennisinde bulunarak basarilar diledi ve her zaman kendilerini gelistirmeleri gerektigi yönünde tavsiyede bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284