KMÜ Rektörünün KYK’da Kalan Ögrencileri Ziyaretleri Sürüyor

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen’in, Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan ögrencilere yaptigi ziyaretler devam ediyor.

KMÜ Rektörünün KYK’da Kalan Ögrencileri Ziyaretleri Sürüyor
 Rektör Gökmen’in, Kredi ve Yurtlar Kurumu Atatürk Erkek Ögrenci Yurduna yaptigi ziyarete, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Mehmet Karatas ve Genel Sekreter Ahmet Tüfekçi de katildi. Ögrenciler, heyecanla karsiladiklari üniversite yöneticileriyle uzun süre sohbet ettiler.
Ziyarete yurttaki yemekhane görevlilerine tesekkür ederek baslayan Rektör Gökmen, “Ögrencilerimizle ilgilendiginiz için, ihtiyaçlarini en iyi sekilde karsiladiginiz için tesekkür ederiz” dedi.
Ögrencilere “Biz sizin hizmetçiniziz. Kültürümüzde hizmet etmek, yönetmekten daha üstündür” diyen Rektör Gökmen, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi personeli ve ögrencilerinin bir aile oldugunu, görüsüp karsilikli önerilerini aktararak sorunlara daha kolay çözüm yolu bulunabilecegini belirtti.
Rektör Gökmen’in “insana deger verirseniz, yüceltilirsiniz” sözü, ögrencilerin de görüslerini aktarmalari ile sicak bir sohbete dönüstü. Okuduklari kitaplar, Türkiye’deki egitimin gelecegi, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi’ndeki gelismeler gibi farkli konularda görüs alisverisi yapildi. Mezun olduklarinda olaylari daha iyi analiz edebilmeleri, öngörü yeteneklerini gelistirebilmeleri için ögrencilik yillarini en iyi sekilde degerlendirmeleri yönünde önerilerini aktaran Rektör Gökmen’i, ögrenciler üç saat süren ziyaret boyunca ilgi ve dikkatle dinlediler.
Kendini yurtta kalan ögrencilerin yerine koydugunu belirten Rektör Gökmen, ögrencilere gelecege bu yillarda hazirlandiklarina dair hatirlatmada bulundu ve “Tanismak, dost kazanmak hayattaki en önemli kazanimlardir” seklinde konustu.
Rektör Gökmen, ögrencilerden ailelerine selam ve hürmetlerini iletmelerini de istedi. Ögrencilerin hepsinin kendilerine bir emanet oldugunu, ögrenci ailelerinin gözlerinin arkada kalmamasini hatirlatti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284