KMÜ ‘Tanitim Günleri’ Basladi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) düzenlenen tanitim günlerinin açilisi yapildi. Açilis törenine KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Mehmet Karatas ve Prof. Dr. Ahmet Yildirim, Genel Sekreter Ahmet Tüfekci, dekan ve müdürler, akademik ve idari personel ile Karaman’daki lise ögrencileri katildi.

KMÜ ‘Tanitim Günleri’ Basladi

“Geçmisten Günümüze KMÜ”
Saglik Kültür ve Spor Dairesinde gerçeklestirilen tanitim günleri organizasyonunda ilk olarak KMÜ’nün kurulusundan bugüne dek gelisimini ve degisimini anlatan fotograf sergisi gezildi. KMÜ Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Birimi tarafindan hazirlanan ve 29 Mayis 2007’den bu yana üniversite bünyesinde insa edilen binalar, düzenlenen faaliyetler ve etkinliklerin konu edildigi fotograflardan olusan sergi yogun ilgi gördü.
Fakülte ve Yüksekokullar Stant Açti
Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi bünyesindeki fakülteler ve yüksekokullar da tanitim organizasyonunda stant açarak ziyaretçilere tanitim yapti. Edebiyat, Egitim, Iktisadi ve Idari Bilimler, Islami Ilimler, Kamil Özdag Fen ve Mühendislik fakülteleri ile Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu, Saglik Yüksekokulu, Ermenek, Kazim Karabekir, Saglik Hizmetleri, Sosyal Bilimler ve Teknik Bilimler meslek yüksekokullari açmis olduklari stantlarda egitim ögretim faaliyetlerinin yani sira bünyelerinde gerçeklestirmis olduklari faaliyetler hakkinda bilgi verdiler.
KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen ve beraberindekiler fakülte ve yüksekokullarin açmis olduklari stantlari tek tek ziyaret etti. Karaman’da bulunan lise ögrencilerinin de stantlari gezerek üniversite hakkinda bilgi edindikleri organizasyonda ögrencilere üniversiteyi tanitici materyaller verildi.
Lise ögrencilerine yönelik sinav stresiyle basa çikma, sinav basarisi ve meslek seçimi konularinda seminerlerin de düzenlendigi Tanitim Günleri iki gün boyunca devam edecek. KMÜ Tanitim Günleri kapsaminda açilan fotograf sergisi ve stantlar 21-22 Nisan tarihlerinde ziyaret edilebilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284