KMÜ Yatirim Programi Izleme Ve Degerlendirme Raporu Yayimlandi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinin 2011 yili Yatirim Programi Izleme ve Degerlendirme Raporu hazirlanarak kamuoyuna sunuldu.

KMÜ Yatirim Programi Izleme Ve Degerlendirme Raporu Yayimlandi
Üniversitenin Strateji Gelistirme Dairesi Baskanligi tarafindan hazirlanan rapor; yönetici özeti, genel degerlendirme, proje uygulamalari ve öneriler ana basliklari altinda 4 bölümden olusuyor.
Raporla ilgili olarak Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, “Üniversitemizi çagdas dünya üniversiteleri ile rekabet edebilir duruma getirerek ögrencilerimize kaliteli egitim ve ögretim sunmak üniversitemizin öncelikli hedefleri arasindadir. Bu hedefleri gerçeklestirmede yaptigimiz faaliyetlerde hesap verilebilirliligi saglamak ve yatirim harcamalarimizin verimliligini kontrol edilmesi amaciyla bu çalismayi yapmis bulunuyoruz.” dedi.
Raporda gerçeklesen ve hedeflenen 2011 yili yatirimlarina iliskin bilgiler, açiklayici grafiklerle birlikte yer aliyor. Gerçeklestirilen alt yapi yatirimlarinin fotograflariyla, planlanan faaliyetlerin 3D görünümleriyle zenginlestirilen rapora Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinin ana sayfasindan ulasilabiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284