KMÜ Yeni Stratejik Planı Tartıştı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin (KMÜ) yönetim kadrosu, Stratejik Planlama toplantısında bir araya geldi.

KMÜ Yeni Stratejik Planı Tartıştı

KMÜ Yunus Emre Kültür ve Sanat Evi’nde düzenlenen toplantıya Rektör Prof. Dr. Mehmet Akgül, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ercan Oktay ve Prof. Dr. Birol Üner, Genel Sekreter Ahmet Tüfekci, dekan ve müdürler ile Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı idarecileri ve personeli katıldı.

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, toplantının başlangıcında yaptığı konuşmada üniversitenin gerek fiziki gerekse akademik anlamda bir gelişme içerisinde olduğunu ve bu gelişmenin hız kesmeden devam etmesi gerektiğini belirterek, “Bu gelişimi hep birlikte sağlayacağız. Yönetim olarak tüm önerilerinize açığız. Herkesin fikrini açıkça söylemesi ve üniversiteye katkı sağlamak için çaba göstermesi bizim için önemli. KMÜ ailesi olarak üniversitemizin ulusal ve uluslar arası düzeyde temsil edilebilmesi için hep birlikte çalışmaya gayret göstereceğiz.” dedi.

Toplantıda üniversitenin 2019-2023 Stratejik Planı hazırlıkları kapsamında yapılan analizlere ilişkin veriler değerlendirilirken farklılaşma stratejisi ile stratejik amaç ve hedefler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Üniversitenin geleceğine yönelik konuların da ele alındığı toplantıda stratejik amaç ve hedefler büyük oranda belirlenirken katılımcıların görüş ve önerileri de dikkate alındı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284