KMÜ Yönetimine Yeni Atamalar Yapildi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) yönetiminde yeni atamalar yapildi. 7 Eylül 2012 tarihli Resmi Gazetede yayinlanan kararla, Cumhurbaskani Abdullah Gül tarafindan yeniden rektör olarak atanan Prof. Dr. Sabri Gökmen yeni rektör yardimcilarini belirledi.

KMÜ Yönetimine Yeni Atamalar Yapildi
Rektör yardimciliklarina Prof. Dr. Kemal Esengün ve Prof. Dr. Mehmet Karatas devam ettirilirken, Kamil Özdag Fen Fakültesi Dekani Prof. Dr. Ahmet Yildirim da üniversitenin üç rektör yardimcisindan biri oldu.
Rektör yardimcilari disinda bazi akademik birimlerde de görev degisikligi yasandi. Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlügüne Prof. Dr. Ibrahim Yilmaz, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlügüne Doç. Dr. Abdullah Kaya ve Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlügüne Yrd. Doç. Dr. Selahattin Akpinar atandi. Doç. Dr. Zülfi Güler de Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü oldu.
KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen yeni atamalarla ilgili olarak yaptigi açiklamada; yeni atanan çalisma arkadaslarina basarilar diledi. Gökmen, “Geçmis dönemde edindigimiz deneyimlerimizi yeni atanan arkadaslarimizin enerjileriyle yogurarak basarili çalismalarimiza devam edecegimize inaniyorum.” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284