KMÜ’de 29 Ekim Cumhuriyet Fotoğraf Sergisi Düzenlendi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Atatürkçü Düşünce Öğrenci Topluluğu tarafından ‘Cumhuriyet Fotoğraf Sergisi’ düzenlendi. Sergide Atatürk ve milli mücadele dönemine ait 60’a yakın fotoğraf ziyaretçilerle buluştu.

KMÜ’de 29 Ekim Cumhuriyet Fotoğraf Sergisi Düzenlendi
KMÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sergi Salonunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen serginin açılışına Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı ve Gençlik Kolları Başkanı ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve öğrenciler katıldı.
Serginin açılış konuşmasını yapan KMÜ Atatürkçü Düşünce Öğrenci Topluluğu Başkanı Halil Ertap, Cumhuriyetin 93. yılını kutlamanın onurunu yaşadıklarını belirterek, “Büyük acılarla ve savaşlarla kurulmuş Cumhuriyetimize sahip çıkmak ve bundan tam 93 yıl önce olduğu gibi her türlü zorlukta toplum olarak bir ve beraber olmak bize bırakılmış bu büyük mirasa yani Cumhuriyete karşı ödevimizdir. Cumhuriyeti ilelebet korumaya çalışmak ve bugünün coşkusunu yüzyıllar boyunca nesilden nesile aktarmak hepimizin sorumluluğundadır.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284