KMÜ’de Akademik Tesvik Ödenegi Bilgilendirme Toplantisi Yapildi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Akademik Tesvik Ödenegi Komisyonu tarafindan üniversite personeline yönelik bilgilendirme toplantisi düzenlendi.

KMÜ’de Akademik Tesvik Ödenegi Bilgilendirme Toplantisi Yapildi

Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanligi Konferans Salonunda düzenlenen ve sunumunu KMÜ Strateji Gelistirme Daire Baskani Vedat Erdogan’in yaptigi bilgilendirme toplantisina Akademik Tesvik Ödenegi Komisyonu Baskani ve KMÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Osman Çevik ile çok sayida akademisyen katildi.
Daire Baskani Erdogan, 14 Aralik 2015 tarihinde 8305 sayili Bakanlar Kurulu Karari ile çikarilan ve 18 Aralik 2015 tarihinde Resmi Gazete’de yayinlanarak yürürlüge giren ‘Akademik Tesvik Ödenegi Yönetmeligi’ hakkinda gerçeklestirdigi bilgilendirme sunumunda yönetmelik kapsaminda yapilan düzenlemeleri aktararak ödeneklerin kapsam ve sinirlari ile ödenek kistaslarina iliskin bilgi verdi.
Daire Baskani Erdogan ayrica akademik tesvik komisyonu, basvuru tarihleri ve basvuru süreci, planlama ve ödemeler, degerlendirme asamalari ile ödeneklerin hesaplanmasi gibi konularda anlatimlarda bulundu.
Toplanti, akademisyenlerin merak ettikleri sorularin cevaplandirilmasinin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284