KMÜ’de Akademisyen Sayisi Üç Yilda % 397 Artti

Kuruldugu 2007 yilindan buyana her alanda büyük gelismeler gösteren Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi’nde, yeni açilan bölüm ve programlarla birlikte akademik personel sayisi ve niteliginde de önemli ilerleme saglandi. Üç yilda akademisyen sayisinda % 397 oraninda artis gerçeklesti.

KMÜ’de Akademisyen Sayisi Üç Yilda % 397 Artti
Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen “Akademisyenlerimizin sayisindaki artis memnuniyet vericidir. Üniversitemizin kurulusunda akademisyen sayisi 76 iken, Kasim 2011 itibariyle akademisyen sayimiz 302’e yükselmistir” dedi.
Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi’nin kendine özgü ve farkli isler yaparak özellikli bir üniversite olma yolunda hizla ilerledigini vurgulayan Rektör Gökmen, “Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi ailesi olarak bütün imkânlarimizi seferber ediyor ve kaliteli bir egitim için gayret gösteriyoruz. Organizasyonlarimiz, hizmetlerimiz, sistemimiz, fiziki mekanlarimiz, stratejilerimiz taklit edilebilir; fakat üniversite olarak hayallerimiz ve çalisanlarimizin performansi asla birebir taklit edilemeyecektir. Bu sayede KMÜ farkli bir üniversite olacaktir” dedi ve üniversitedeki gelismelerin olumlu sonuçlarinin duyarlilikla görülmesi gerektigini vurguladi.
Sadece bilimsel arastirma ve egitim faaliyetleriyle degil, sehrimizle bütünleserek sorunlarin çözümü, alternatiflerin üretilmesi, yeni ufuklarin ortaya konmasi gibi konularda da üniversite personelinin çok önemli bir özgörevi yüklendiklerinin bilincinde olduklarini belirten Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi bünyesinde akademik ve idari çalismalarda bütün personelin gayretlerinin takdire deger oldugunu ifade etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284