KMÜ’de Bahar Dönemi Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından ‘Kayıt Yenileme İşlemleri Bilgilendirme Toplantısı’ düzenlendi.

KMÜ’de Bahar Dönemi Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Üniversite bünyesindeki akademik birimlerde görevli danışman öğretim elemanlarına yönelik gerçekleştirilen toplantıda 2017-2018 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı kayıt yenileme işlemlerine ilişkin dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgi verildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Öğrenci İşleri Daire Başkanı Mustafa Avcı, “2017-2018 bahar dönemi hepimize hayırlı olsun. Akademik danışmanlık iş ve işlemleri hakkında bilgilendirme yapmak amacıyla bu toplantıyı düzenledik. Üniversitemiz, öğrencisi ve personelleriyle her geçen gün hızla büyüyor. Biz de büyüyen ve gelişen üniversitemizde öğrencilerimizin mağduriyet yaşamalarını önlemek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Toplantının herkese faydalı olmasını diliyorum.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Otomasyon ve İstatistik Sorumlusu Mustafa Arslan, katılımcılara kayıt yenileme işlemlerinde ortaya çıkabilecek problemler ve bunların çözümleri noktasında görüş bildirdi. Öğrenciler için önem arz eden bu sürecin mevzuat anlamında nasıl tamamlanması gerektiğini açıklayan Arslan, uygulamalı kayıt yenileme işlemi de gerçekleştirdi.

Toplantı, danışmanlığı bulunan öğretim elemanlarının sorularının cevaplandırılmasının ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284