KMÜ’de Degerler Egitimi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu, Ögretim Ilke ve Yöntemleri ders etkinligi kapsaminda “Degerler Egitimi Günleri” düzenledi.

KMÜ’de Degerler Egitimi

Etkinlik, 3 Ocak Persembe günü Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Yunus Emre Konferans Salonunda gerçeklestirildi. Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Egitimi ve Spor Ögretmenligi 2. sinif ögrencileri sözel ve poster sunumlarini katilimcilarla paylastilar.
Etkinligin açilis konusmasini yapan Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Selahattin Akpinar emegi geçen herkese tesekkür ederek, ögrencilerin egitimden en iyi sekilde faydalanacaklarina inandigini söyledi.
Oturum baskani Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu Ögretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat Tekin ise yaptigi konusmada; degerlerin ve kazanimlarin aktarilmasinin önemine degindi ve Mevlana’nin “ Tohumun ekmege dönüsmesine sükreden insan daha degerlidir.” sözüne atifta bulunarak bu anlayis etrafinda egitimlerini düzenlediklerinin altini çizdi.
Egitim kapsaminda su sözel sunumlar gerçeklestirildi: Degerler Egitiminde Sorumluluk, Deger Kavrami, Ögretmenlerin Ögrencilerine Kazandirmak Istedikleri Degerler, Deger Ögretim Yaklasimlari, Etik Davranis Ve Ahlaki Degerler, Degerler Ögretiminde Temel Süreçler, Kültürel Degerlerin Olusmasinda Çevresel Faktörler,
Degerler Egitiminde Beden Egitimi ve Sporun Yeri ve Önemi, Egitim Programlari ve Degerler Egitimi, Degerler Egitiminde Adalet Anlayisi, Paylasma ve Yardimlasma,
Degerler Egitiminde Sevgi ve Saygi, Degerler Egitiminde Hosgörü.
Spor Kültürü ve Ahlâki Degerler, Benlik Saygisi, Demokratik Degerler, Siddet Olgusu, Üniversite ve Degerler, Olumlu Sosyal Davranislar, Topluma Hizmet Uygulamasi ve Erdemlilik konu basliklarindan olusan poster sunumlarla zenginlesen egitime KMÜ ögrenci ve akademik personeli yogun ilgi gösterdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284