KMÜ’de Dört Günde Alti Farkli Etkinlik

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) etkinlikler Kasim ayinin son haftasinda da sürüyor. 24 Kasim Pazartesi günü sairler ve yazarlar ile söylesi etkinliginin düzenlenecegi KMÜ’de 25 Kasim Sali günü ise üniversite sanayi isbirligi, kariyer uçusu ve temel fotografçilik egitimleri konulu üç farkli etkinlik düzenlenecek. 26 Kasim Çarsamba günü de çocuk ve yetiskin hastalarda beslenme konulu konferans gerçeklestirilecek. Son olarak 28 Kasim’da Türkiye Ilim ve Edebiyat Eserleri Sahipleri Meslek Birligi hakkinda düzenlenecek konferans ile Mehmet Nuri Parmaksiz ögrencilerle bulusacak.

 KMÜ’de Dört Günde Alti Farkli Etkinlik

Sairler ve Yazarlar

Genç Arastirmacilar Ögrenci Toplulugu tarafindan düzenlenecek olan sairler ve yazarlarla söylesi etkinligi kapsaminda Cevat Varli, Yunus Çetiner, Ehed Aymaz, Cuma Bozkurt ögrencilerle bulusacak. Saglik, Kültür ve Spor Dairesi Konferans Salonunda yapilacak söylesi, 24 Kasim Pazartesi günü saat 14’te baslayacak.
‘Üniversite Sanayi Isbirliginde Yeni Bir Arayüz: sanayidoktoru.com’
Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenecek konferansta ise üniversite ve sanayi isbirligi ele alinacak. Karaman Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Yasin Ünüvar ile Karaman Bilim, Sanayi ve Teknoloji Il Müdürü Vehbi Konarili’nin konuk olacagi konferansa KMÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ahmet Yildirim da katilacak. 25 Kasim Sali günü gerçeklestirilecek konferans, saat 14’te baslayacak.
Kariyer Uçusu
Genç Girisimciler Ögrenci Toplulugu tarafindan düzenlenen ‘Kariyer Uçusu’ konulu konferansa, Türk Hava Yollari (THY) Antalya Bölge Müdürü Ömer Durna konuk olacak. Saglik, Kültür ve Spor Dairesi Konferans Salonunda 25 Kasim Sali günü yapilacak olan konferans, saat 14.30’da baslayacak.
Temel Fotografçilik Egitimi
Genç Fotografçilar Ögrenci Toplulugunun düzenlemis oldugu Temel Fotograçilik Egitimi, Osman Nuri Gözel tarafindan verilecek. Saglik, Kültür ve Spor Dairesi 3 Nolu Konferans Salonunda verilecek egitim, saat 14.30’da baslayacak.
Çocuk ve Yetiskin Hastalarda Beslenme
Karaman Kamu Hastaneleri Birligi tarafindan gerçeklestirilecek olan seminerde Eczaci Erhan Sen ve Diyetisyen Berat Ünüvar, çocuk ve yetiskin hastalarda beslenme konusunda anlatimlarda bulunacak. 26 Kasim Çarsamba günü Saglik, Kültür ve Spor Dairesi Konferans Salonunda gerçeklestirilecek olan seminer 14’te baslayacak.
Mehmet Nuri Parmaksiz Ile Türkiye Ilim ve Edebiyati Konferansi
KMÜ Ögrenci Konseyi ve Türk Dünyasi Arastirma Toplulugu tarafindan düzenlenen Türkiye Ilim ve Edebiyat Eserleri Sahipleri Meslek Birligi hakkindaki konferansi, Mehmet Nuri Parmaksiz verecek. Saglik, Kültür ve Spor Dairesi Konferans Salonunda verilecek olan konferans 14’te baslayacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284