KMÜ’de Emre Özdemir Ile Siir Ziyafeti

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) ‘Siir Muhabbet-i’ adli etkinlik düzenlendi. Etkinlige radyo programcisi ve sair Emre Özdemir konuk oldu.

KMÜ’de Emre Özdemir Ile Siir Ziyafeti

KMÜ Sinema ve Tiyatro Ögrenci Toplulugu tarafindan düzenlenen program, 23 Aralik’ta Üniversitenin Saglik, Kültür ve Spor Dairesi Konferans Salonunda gerçeklestirildi.
KMÜ’ye ikinci kez gelmekten büyük mutluluk duydugunu belirten Emre Özdemir “Bir defa gelmek aliskanlik yaratiyor. Osmaniye’den sabahin erken saatlerinde yola çiktim sizi görmek için.” seklinde konustu.
“Bir mektup yazin kendinize”
Emre Özdemir kendi yazmis oldugu ‘Bir mektup yaziyorum kendime’ siirini okuduktan sonra katilimcilara “Mektup yazin gençler. Hepiniz gurbette yasiyorsunuz. Ailelerinize mektup yazin, sasirtin onlari. Sonra bir mektup da kendinize yazin. Yasayamadiklarinizi yasadiginiz bir mektup yazin.” dedi.
Düsündüren ve ayni zamanda güldüren hikâyelerini anlatarak salonu dolduranlara keyifli anlar yasatan Emre Özdemir, ocak ayinda çikacak olan ‘Sayfalar arasinda adin’ kitabi hakkinda da “Çay tadinda bir kitap. Dertleseceginiz bir kitap.” açiklamasinda bulundu.
Ahmet Hamdi Tanpinar’dan ‘Bir adin kalmali’, Timuçin Afsar’dan ‘Bana ask siirleri yazdirma artik’, Ibrahim Sadri’den ‘Usta’ siirlerini seslendiren Emre Özdemir, kendi kaleme aldigi siirleri de katilimcilarla paylasti.
KMÜ Sinema ve Tiyatro Ögrenci Toplulugu Baskani Nurdagül Karaosmanoglu’nun Emre Özdemir’e çiçek takdim etmesiyle dinleti sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284