KMÜ’de Etkinlikler Hiz Kesmeden Devam Ediyor

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Kültür, Sanat ve Spor Etkinliklerine konferanslarla devam ediliyor.

KMÜ’de Etkinlikler Hiz Kesmeden Devam Ediyor
Üniversitenin Stratejik Düsünce Ögrenci Toplulugu tarafindan organize edilen konferansa Selçuk Üniversitesi Ögretim Üyesi Prof. Dr. Akif Çukurçayir, Ankara Merkez Valisi Kayhan Kavas, Arsin Kaymakami Salih Altun konuk olacak.
Konferans Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesinin Karamanoglu Mehmetbey Salonunda 2 Mayis 2013 Persembe günü saat 14.30’da gerçeklestirilecek.
KMÜ’nün Strateji Gelistirme Daire Baskanligi 6 Mayis 2013 Pazartesi günü saat 14.00’te “Kurumsallasma ve Iç Kontrol Standartlarina Uyum” konulu bir konferans düzenleyecek. Eski Muhasebat Baskontrolörü Erkan Karaarslan’in konuk olacagi konferans üniversitenin Karamanoglu Mehmetbey Konferans Salonunda gerçeklestirilecek.
Ayni gün üniversitenin Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskanligi Konferans Salonunda saat 14.00’te Gönül Elçileri Projesi tanitimi yapilacak. Saglik, Kültür ve Etik Ögrenci Toplulugu tarafindan düzenlenen etkinlige Sosyal Hizmetler Uzmani Ali Sener katilacak.
Dil ve Tarih Ögrenci Toplulugu 7 Mayis 2013 Sali günü saat 15.00’te Emre Özdemir ve Harun Sayin’in konuk olacagi “Siir Muhabbeti" düzenleyecek. Etkinlik üniversitenin Saglik, Kültür ve Spor Daire Baskanligi Konferans Salonunda gerçeklestirilecek.
Saglik, Kültür ve Etik Ögrenci Toplulugunun bir baska etkinligi de 8 Mayis 2013 Çarsamba günü saat 14.00’te Karamanoglu Mehmetbey Salonunda “Türk Siirinde Saglik" konulu konferans olacak. Konferansa sair Muhammet Ali Esmeli katilacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284