KMÜ’de IELTS Dil Sınavı Yapıldı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Karaman’da bir ilke daha imza atarak ilk IELTS sınavını başarı ile tamamladı.

KMÜ’de IELTS Dil Sınavı Yapıldı

British Council tarafından resmî sınav merkezi olarak kabul edilen KMÜ, Uluslararası İngilizce Dil Yeterlilik Sınavı IELTS’i Karaman’a taşıyarak adayların hizmetine sundu.

İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Karabük, Mersin, Erzurum ve Manisa’nın ardından Karaman’da ilk kez düzenlenen ve başarıyla tamamlanan sınav, KMÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bünyesindeki bilgisayar laboratuvarında, hızlı internet bağlantısıyla 07 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Yeterli dinlenme alanı, yiyecek içecek otomatları, kilitli emanet dolabı ve yüksek güvenliği ile KMÜ Sınav Merkezi, çevre il ve ilçelerden gelecek adaylar için de hem kolay ulaşım imkânı hem de gürültüsüz ve rahat bir sınav ortamı sunuyor.

Aylık periyotlarla düzenlenecek olan sınav için başvurular https://www.britishcouncil.org.tr/exam/ielts/book-test adresi üzerinden yapılıyor.

Ayrıntılar için KMÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Dr. Faruk Türk (0 338 226 20 00 / 4013) veya British Council Kurumsal İletişim Müdürü Mirel Akdemir'den (0 212 355 56 77) bilgi alınabilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284