KMÜ'de İmaj Yönetimi Ve Cv Hazırlama Teknikleri Semineri

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Academy Bireysel ve Kurumsal Danışmanlık Şirketi Temsilcisi Serkan Emir’in sunumuyla ‘Yeni Nesil Cv Hazırlama ve İmaj Yönetimi’ konulu seminer düzenlendi.

KMÜ'de İmaj Yönetimi Ve Cv Hazırlama Teknikleri Semineri

KMÜ Genç Girişimciler Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen seminerde Eğitmen Serkan Emir, öğrencilerle tecrübelerini paylaşarak, ‘ilk izlenim, mülakatlarda yapılması gerekenler, imaj yönetimi, yalanın tespit edilmesi, etki bırakma, mülakata hazırlık, tokalaşma, mesafe kullanımı’ gibi farklı konularda sunumlar gerçekleştirdi.

Serkan Emir, videolarla ve günlük yaşantımızda karşılaşabileceğimiz örneklerle zenginleştirdiği sunumunda öğrencilere erken yaşlardan itibaren kendilerini yetiştirmeleri gerektiğini hatırlatarak, “Bu yaşa kadar bir şekilde geldiniz fakat artık kendi yeteneklerinizin farkında olarak bu yeteneklerinizi geliştirme gayreti içerisinde olmalısınız. Yetenekleriniz doğrultusunda gelişim göstererek iş başvurularınızda bunları ön plana çıkarabilirsiniz hatta cv hazırlarken bu yeteneklerinizi kendinize özgü bir şekilde işverene sunabilirsiniz.” dedi.

Seminer, öğrencilerin sorularının cevaplandırılması ve katılımcılara sertifika verilmesinin ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2017, 17:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284