KMÜ’de Kitap Okuma Etkinligi Düzenlendi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Toplum Gönüllüleri Ögrenci Toplulugu tarafindan kitap okuma etkinligi düzenlendi. Kitap okuma aliskanligi konusunda farkindalik yaratmak amaciyla Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanligi fuaye alaninda gerçeklestirilen etkinlige çok sayida kitapsever katildi.

KMÜ’de Kitap Okuma Etkinligi Düzenlendi

Kitaplariyla birlikte etkinlik alanina gelen ögrenciler bir saat boyunca kitap okudu. Merakli bakislar karsisinda kitaplarini okumaya devam eden kitapseverler etkinlikten duyduklari memnuniyeti dile getirerek bu tarz yararli etkinliklerin tekrar etmesini istediler.
“Kitaplar Raflarda Durmamali”
Toplum Gönüllüleri Ögrenci Toplulugu Baskani Kadir Balci kitap okuma aliskanligi kazandirmak amaciyla düzenledikleri etkinligin beklenen ilgiyi gördügünü dile getirerek, “Günümüzde kitap okuma aliskanligi giderek azaliyor. Kitaplar raflarda durmamali. Topluluk olarak kitap okumanin önemine dikkat çekmek amaciyla bu etkinligi düzenledik. Elliye yakin kitapsever ile amacimiza ulastigimizi düsünüyorum.” dedi.
Kitap okuma etkinliklerinin, topluluklari tarafindan sürekli hale getirilecegini söyleyen Kadir Balci, etkinligin diger kurumlara da örnek olmasini diledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284