KMÜ’de Kitap Okuma Etkinligi Ve Belgesel Gösterimi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Türk Dili ve Edebiyati Ögrenci Toplulugu tarafindan kitap okuma etkinligi ve belgesel gösterimi düzenlendi.

KMÜ’de Kitap Okuma Etkinligi Ve Belgesel Gösterimi

Kitap okuma aliskanligi konusunda farkindalik yaratmak amaciyla Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanligi fuaye alaninda gerçeklestirilen etkinlige çok sayida kitapsever katildi. Kitaplariyla etkinlik alanina gelen ögrenciler yirmi dakika boyunca kitap okudular. Düzenledikleri kitap okuma etkinligi için Türk Dili ve Edebiyati Ögrenci Toplulugu Baskani Ferhat Özgül sunlari ifade etti: “Kitap ruhun gidasidir. Yasadigimiz bu yogun temponun içerisinde en azindan günlük yirmi dakika kitap okumak kimseye bir sey kaybettirmez, aksine kazandirir. Biz de buna bir örnek teskil etmek için burada toplandik. Katilan bütün arkadaslarima tesekkür ederim.”
Türkiye’nin Ruhu: Cemil Meriç
Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanligi Konferans Salonunda gösterilen “Türkiye’nin Ruhu Cemil Meriç” adli belgeselde ise Cemil Meriç’in kisiligi üzerinden basta Cumhuriyet dönemi olmak üzere son iki yüz yillik düsünce ve siyaset alaninda yasananlar anlatildi. Belgeselde ayrica batilasma çabalari ve bunun toplum yapisi üzerindeki etkileri ile sanat, edebiyat ve düsünce ortamina yansiyan sorunlar irdelendi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284