KMÜ’de Kripteks Rüzgâri Esti

TRT Okul’un sevilen ve büyük begeni toplayan yarisma programi Kripteks, Türk dilinin baskenti Karaman’daydi. Her hafta farkli bir sehirde Anadolu’nun gizemli tarihine yolculuk yapan Kripteks ekibi bu hafta Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesine (KMÜ) konuk oldu.

KMÜ’de Kripteks Rüzgâri Esti

Kripteks yarisma programinin Yönetmeni Hasan Yildiz, ögrencilerin Kripteks elemeleri için heyecanli bekleyisi sürerken Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen’i makaminda ziyaret etti. Türkiye’deki üniversite gençligi üzerine yapilan keyifli sohbetin ardindan Prof. Dr. Sabri Gökmen ve Hasan Yildiz Kripteks elemelerine birlikte katildi.
“Finalistler Belli Oldu”
Kripteks elemelerine yogun ilgi ve katilim gösteren üniversitelilerin büyük ödüle giden yolda basarili bir performans ortaya koyabilmek adina verdikleri kiyasiya mücadele elemeleri izleyenlere keyifli dakikalar yasatti. Eglencenin, heyecanin ve coskunun hiç eksilmedigi elemelerin finalist isimleri olan Melek Sahin ve Saban Aslan’in Karaman tarihine yapacagi yolculuk ise merakla bekleniyor.
Adim adim sifrelerin izi sürülüp büyük ödül heyecaninin yasanacagi Kripteks yine bilene kazandiracak. Peki, kim kazanacak? Merakla beklenen mücadele 4 Temmuz Cuma günü, saat 23.00’te TRT OKUL ekranlarinda izleyicilerle bulusacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284