KMÜ`de Mezuniyet Heyecani Yasandi

Karamanoglu Mehmet Bey Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi 2013 – 2014 yili mezunlarini verdi.

KMÜ`de Mezuniyet Heyecani Yasandi

BESYO Yeni Spor Salonunda gerçeklestirilen mezuniyet törenine; Vali Murat Koca, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Osman Çevik, ögrenciler ve aileleri katildi.
Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklâl Marsi’nin okunmasiyla baslayan törende konusan Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen: “Bugün Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinden mezun olarak diplomalarini alan ögrencilerimizin, çesitli alanlarda ülkemizin gelismesine ve büyümesine katki saglayacagina olan inancimi belirterek, egitimli ve bilinçli bireyler olarak onlardan bu ülkeye ve insanliga hizmet etmenlerini bekliyoruz. Unutmayin ki gençler, insana ve insanliga ait degerlerin yok edilmeye çalisildigi bir dönemde, size ve bizlere ülkemizin ihtiyaci var. Yasadigimiz dünyanin bizlerle ilgili umudu var. Gelecekte de bu umudun devam edebilmesi için güçlü bireyler olmali, kendimizi sürekli yenilemeliyiz. Bunun yolu da ögrenmekten ve ögrendiklerimizi tatbik etmekten geçmektedir.” dedi.
Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi ögrencilerinin mezuniyet sevincine ortak olan Vali Murat Koca ise mezun olan tüm ögrencileri tebrik ettigi konusmasinda, geçmisteki ögrencilik yillarindan örnekler vererek, yillar süren üniversite egitimi sonunda mezuniyetin bir son olmanin yaninda ayni zamanda hayatin diger bölümünde bir baslangiç oldugunu belirtti.
Vali Koca, su anda üniversite hayatinin lisans bölümünü sonlandiran ögrenciler içerisinde bazilarinin akademik kariyere devam edeceklerini, bazilarinin da kamu kurum ve kuruluslarinda ya da özel sektörde yeni görevler alarak yasamlarina devam edeceklerini belirtti.
Konusmasinin sonunda Vali Koca, gelecegimizin teminati olan gençlerin ülkemizi her alanda ve her anlamda en zirveye tasiyacagina olan inancini belirterek ögrencilere bundan sonraki hayatlarinda basarilar diledi.
Konusmalarin ardindan Vali Murat Koca ve protokol üyeleri tarafindan bölümlerini dereceyle bitiren ögrencilerin mezuniyet belgeleri ve ödülleri verildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284