KMÜ’de Ögrenci Konseyi Seçimi Yapildi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde Ögrenci Konseyi’nde geçen yil aktif görev alip mezun olanlar nedeniyle bos kalan üyelikler için seçim yapildi. Seçim toplantisi, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Genel Sekreteri Ahmet Tüfekçi ile Saglik Kültür ve Spor Daire Baskani Mustafa Avci’nin yönetiminde gerçeklestirildi.

KMÜ’de Ögrenci Konseyi Seçimi Yapildi
Saygi Durusu ve Istiklal Marsinin okunmasinin ardindan açilis konusmasi yapan Genel Sekreter Ahmet Tüfekçi “Ögrencilerimizi çok önemsiyoruz. Altyapi çalismalarimizi yavas yavas tamamlarken Ögrenci Konseyi ve ögrenci topluluklari araciligiyla tüm ögrencilerimizin temsil edildigi bu süreçte ögrencilerimizin de fikirlerini almayi hedefliyoruz” diye konustu. Yil boyunca yapilan etkinliklerde aktif rol oynayan Ögrenci Konseyi Baskanligina tesekkür eden Genel Sekter Ahmet Tüfekçi, bu çalismalarin artarak devam etmesini istedi.
Açilis konusmasinin ardindan söz alan Ögrenci Konseyi Baskani Emre Ökkes Soydemir, yil boyu sürdürdükleri faaliyetler hakkinda bilgi verdi. Her ay yapilan etkinlikleri dile getiren Soydemir, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi’ni en iyi sekilde temsil etmeye çalistiklarini, bundan sonra da ayni kararlilikla yapacaklari çalismalara katilimin yüksek olmasini temenni ettigini belirtti.
Konusmalarin tamamlanmasi ile üye seçimlerine geçildi. 2010 yilindan bosalan sayman kadrosuna 10 oy ile Sosyal Bilimler Enstitüsü ögrencisi Murat Deniz seçildi. Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanligi sorumlusu olarak iki adayin yaristigi turda en çok oyu alan Meslek Yüksekokulu ögrencisi Serkan Demir seçilirken, Denetleme Kurulu üyeliginde bos olan kadroya 10 oy ile Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu ögrencisi Mehmet Saker seçildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284