KMÜ’de SAMİDA Rüzgarı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Atatürkçü Düşünce Öğrenci Topluluğu ve Sosyal Demokrat Öğrenci Topluluğu tarafından konser düzenlendi.

KMÜ’de SAMİDA Rüzgarı

KMÜ Amfi Tiyatro da düzenlenen konsere Rektör Prof. Dr. Namık Ak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ertekin, üniversite yöneticileri ve personeli ile çok sayıda öğrenci katıldı. Konser öncesi konuşan Rektör Namık Ak, "Üniversitemizin akademik ve fiziki gelişiminin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerle de üniversitemizin gelişimine katkı sağlamaya gayret gösteriyoruz. Henüz kısa bir süre önce memleketlerinden ve ailelerinden ayrılarak üniversitemize ve Karamanımıza gelen öğrencilerimiz için bir moral kaynağı olacak olan bu konserin düzenlenmesinde emeği geçen herkesi gönülden tebrik ediyorum.

Üniversitemizin öğrencilerimiz açısından sahiplenilmesi, ailelerinden uzak kaldıkları süreçte kendilerini aile sıcaklığında hissetmeleri ayrıca Karamanlı vatandaşlarımızın da Karaman'ın bir değeri olan üniversitemizle bütünleşmeleri açısından düzenlenen bu tip etkinliklerin önemli olduğunu düşünüyorum."

Açılış konuşmasının ardından sahne alan SAMİDA Müzik Grubu öğrencilere keyifli dakikalar yaşattı. Konser sonrası Rektör Prof. Dr. Namık Ak, SAMİDA Müzik Grubu üyelerine hediye takdiminde bulunarak bir süre sohbet etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284