KMÜ’de Unikop Stratejik Planlama Kurul Toplantısı Yapıldı

KMÜ’DE UNİKOP ÜNİVERSİTELERİ REKTÖR YARDIMCILARI TOPLANDI

KMÜ’de Unikop Stratejik Planlama Kurul Toplantısı Yapıldı
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) dönem başkanlığındaki KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNİKOP) stratejik planlama kurul toplantısının üçüncüsü gerçekleştirildi.
Rektörlük Toplantı Salonunda KMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Yıldırım başkanlığında düzenlenen toplantıya UNİKOP üniversitelerinin rektör yardımcıları ile UNİKOP genel sekreteri ve genel sekreter yardımcısı katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Ahmet Yıldırım, KMÜ dönem başkanlığında ivme kazanan UNİKOP toplantılarının üç yıllık bir birikimin ürünü olduğunu dile getirerek “Yakaladığımız bu yakınlık ve işbirliğinin üniversitelerimizin alt kademelerine kadar yayılarak devam etmesi en büyük temennimizdir. Bugün burada UNİKOP kapsamında son birkaç aydır gerçekleştirdiğimiz dekanlar, müdürler ve koordinatörler toplantılarında alınan kararları masaya yatırarak işbirliği protokollerini imza için üst kurula sunacağız. Önemli olan imzaların atılıp kağıt üzerinde işbirliklerinin yapılması değil, sürecin verimli bir şekilde devam ettirilmesi ve somut projelerle desteklenmesidir. Bu bağlamda faaliyetlerimize şimdiye kadar desteklerini esirgemeyen tüm UNİKOP üniversitelerine teşekkür ediyorum.” dedi.
Açılışın ardından toplantının gündem maddelerine geçildi. Mart ayında Niğde Üniversitesinde gerçekleştirilen Mühendislik Fakültesi dekanlar toplantısı, Konya’da gerçekleştirilen İktisadi ve İdari Bilimler, İşletme, İşletme ve Yönetim Bilimleri, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakülteleri dekanları toplantısı, Fen, Edebiyat, Fen-Edebiyat Fakülteleri dekanlar toplantısı, mayıs ayında yine Konya’da gerçekleştirilen Eğitim, Turizm, İletişim, Hukuk, Mimarlık, Spor Bilimleri Fakülteleri dekanlar toplantısı, nisan ve mayıs aylarında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Koordinatörler toplantısı, Uygulama ve Araştırma Merkezleri müdürleri toplantısı ile Enstitü müdürleri toplantısında alınan kararlar incelendi.
Toplantı, UNİKOP üniversiteleri arasında işbirliği protokollerinin hazırlanması ve karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284