KMÜ’de Uygulamali Girisimcilik Egitimi Verilecek

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Sürekli Egitim Uygulama ve Arastirma Merkezi (KMÜSEM) ve ISKUR isbirligi ile “Uygulamali Girisimcilik Egitimi” verilecek.

KMÜ’de Uygulamali Girisimcilik Egitimi Verilecek

Uygulamali Girisimcilik Egitimi alan kisilere egitim süresince ISKUR tarafindan yevmiye ve SGK ödemesi yapilacak. Egitim sonunda kursiyerler KOSGEB tarafindan sertifikalandirilacak ve bu kisiler KOSGEB’in Yeni Girisimci Destegi’nden yararlanabilecek. Destek almaya hak kazananlar 50 bin TL’ye kadar hibe ve 100 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkanina sahip olacak.
Uygulamali Girisimcilik Egitimi, 02 Mart-04 Kasim 2016 tarihleri arasinda 21 grup halinde ve her grup 25 kisi olacak sekilde düzenlenecek.
Egitim için basvurular Karaman Çalisma ve Is Kurumu Müdürlügünden yapilabilecegi gibi www.iskur.gov.tr adresinden de yapilabilecek. Ilk grup için son basvuru tarihi 29 Subat 2016 olup basvuru saat 17.00’de sona erecek. Egitime katilacak kisileri belirlemek için gerçeklestirilecek ilk mülakat ise 01 Mart 2016 günü saat 11’de KMÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda yapilacak.
Uygulamali Girisimcilik Egitimi dersleri Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi ögretim elemanlari Yrd. Doç. Dr. Bülent Darici, Yrd. Doç. Dr. Murat Öz, Yrd. Doç. Dr. Oguzhan Aytar, Ögr. Gör. Mehmet Ali Canbolat ve Ars. Gör. Muhammet Dogan tarafindan üniversitede verilecek. Egitimle ilgili detayli bilgiye //sem.kmu.edu.tr adresinden ulasilabilir.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284