KMÜ’lü Siyaset Bilimciler Avrupa Çalismalari Kongresine Katildi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) akademisyenleri ve lisansüstü ögrencileri 3-4 Aralik tarihlerinde Marmara Üniversitesi Avrupa Birligi Enstitüsü tarafindan yüksek lisans ve doktora ögrencilerine yönelik düzenlenen Avrupa Çalismalari kongresine katildi.

KMÜ’lü Siyaset Bilimciler Avrupa Çalismalari Kongresine Katildi

Farkli illerden alaninda uzman akademisyen ve katilimcilarin yer aldigi kongrede AB Hukuku, AB Enerji Politikasi, AB’de Vatandaslik ve Göç, AB Bütünlesmesi ve Teorik Yaklasimlar, AB’de Din ve Siyaset, AB Iktisadi gibi konular ele alindi.
Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesini temsilen kongreye katilan Siyaset Bilimi ve Uluslararasi Iliskiler Bölüm Baskani Yrd. Doç. Yusuf Sayin “AB’de Din ve Siyaset’’ konulu oturumun baskanligini yaparken Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Ögretim Üyesi Yrd. Doç. Sefa Usta da “AB’de Demokratiklesme: AB Üye ve Aday Ülke Politikalari” isimli oturumun baskanligini yapti.
KMÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü lisansüstü ögrencilerinden Sadullah Kutlu “Küçük Baliklar Büyük Baliklari Yutar mi: 2004 ve 2007 Genisleme Dalgalarinin Avrupa Birligine Siyasal Etkileri” konulu sunumuyla, Osman Nuri Güzel “Avrupa Birligi Sürecinde Türk Kamu Yönetiminde Dönüsüm: AB Ilerleme Raporlari Perspektifli bir Degerlendirme’’ konulu sunumuyla ve Halis Yazici “Avrupa Birliginde Demokrasi Açigi: Islamafobia” isimli sunumuyla kongreye katildilar.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284