KMÜ’nün 13 Bininci Öğrencisi Kayıt Yaptırdı         

Kuruluşundan bu yana öğrenci sayısı günden güne artan Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nin (KMÜ) 13 bininci öğrencisi Hafize Akman oldu.

KMÜ’nün 13 Bininci Öğrencisi Kayıt Yaptırdı         
2016 ÖSYS sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler gerek online olarak gerekse şahsen başvuru yoluyla üniversite kayıtlarını yapmaya devam ediyor. Öğrenci kayıtlarının sürdüğü şu günlerde Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nde de farklı bir heyecan yaşandı. Üniversitenin 13 bininci öğrencisi olarak kayıt yaptıran Hafize Akman, kayıt işlemlerinin tamamlanmasının ardından öğrenci belgesini ve kimliğini KMÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Osman Çevik’in elinden aldı.
KMÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü kazanan Aydınlı Hafize Akman, zorlu bir maratonun ardından üniversiteli olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “İnsanın emeklerinin karşılığını alması çok güzel bir duygu. Karaman ve üniversite hakkında çok fazla bilgi sahibi değildim, fakat artık buraya gelip kayıt işlemlerimi tamamladıktan sonra doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Kayıt için ailemle birlikte buraya geldik, onlar da mutluluğuma ortak oldular. Üniversitenin 13 bininci öğrencisi olmak da ayrı bir gurur ve mutluluk oldu benim için. Umarım üniversite öğrenciliğim süresince de bu mutluluğum daim olur ve başarılı yılların ardından mezuniyet sevincini de yaşamak nasip olur” dedi.
Hafize Akman ve ailesini makamında ağırlayan KMÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Osman Çevik ise, öğrenciyi başarısından dolayı tebrik ederek, “KMÜ, yeni sayılabilecek bir üniversite olmasına rağmen gün geçtikçe büyüyen ve gelişen bir üniversite. Öğrenci sayımızdaki artış da bu gelişimin bir parçası. Öğrencimiz Hafize Akman, üniversitemizin 13 bininci öğrencisi olarak farklı bir heyecanın ortağı oldu. Üniversite kaydının kendisine ve ailesine hayırlı olmasını temenni ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284