KMÜSEM’in Kurslari Devam Ediyor

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sürekli Egitim Merkezinin (KMÜSEM) açmis oldugu kisisel gelisim kurslari sürüyor.

 KMÜSEM’in Kurslari Devam Ediyor

Isaret Dili, Baglama, YDS ve Esma-ül Hüsna ile Reiki gibi kurslarla meraklilarina egitim veren KMÜSEM’in kurslari yogun ilgi görüyor.
Esma-ül Hüsna ile Reiki Kursu
Esma-ül Hüsna ile Reiki Kursu 5 Nisan Cumartesi günü KMÜ Uygulama Anaokulu lobisinde 10.00-17.00 saatleri arasinda gerçeklestirildi. Reiki Master Ayla Isik tarafindan verilen kursta, üç asamali reiki ögretisinin ilk asamasi yapildi.
Ayla Isik, ‘evrensel yasam enerjisi’ anlamina gelen reiki hakkinda katilimcilari bilgilendirdikten sonra kursiyerleri teker teker inisiye etti. Ardindan kursiyerler birbirlerine reiki uyguladi.
Nefes egitiminin de verildigi kursta Ayla Isik, canlilardaki nefesin Tanri’nin nefesi oldugunu vurguladi ve her canlinin dogdugu anda dogru nefes alip verirken zaman içinde yasamin stresiyle nefesinin bozuldugunu ifade etti.
Ayla Isik, kisinin kendine reiki uygulamasi ve dogru nefes egzersizlerinin ardindan Esma-ül Hüsna’yi okumasinin onu evrensel yasam enerjisine daha çok yaklastiracagini belirterek Esma-ül Hüsna’da belirtilen Tanri’nin sifatlarini öncelikle kisinin kendisinde aramasi gerektiginin altini çizdi.
Reiki Master Ayla Isik tarafindan 15 kursiyere sertifikalarinin verilmesiyle etkinlik son buldu.
Isaret Dili Kursu
Isaret Dili Kursu’nun ikinci grubunda egitimler sürüyor. 22 Subat’ta baslayan kursun 60 saatlik birinci kuru tamamlandi ve kursiyerlere ‘Katilim Belgesi’ verildi. 60 saatlik ikinci kur derslerini de almak isteyenler için 26 Nisan’da yeni bir kurs programi daha baslatilacak ve ikinci kuru da tamamlayanlara ‘Sertifika Belgesi’ verilecek.
Baglama Kursu
Ücretsiz olarak verilen Baglama Kursu’nda solfej egitimi, baglamada teknik bilgi ve tavirlar, tutus, tezene yönleri, ritm ve nota derslerine yer veriliyor. Baglama sanatina ilgi duyan herkesin basvurabildigi kursa farkli yas ve meslek gruplarindan müzikseverler katiliyor. Ayrica kurs tamamlandiginda katilimcilara ‘Basari Belgesi’ verilecek.
YDS Kursu
Yabanci Dil Sinavi (YDS) için adaylara sinav teknikleri ve sorularla ilgili analizlerin yapildigi egitim düzenlendi. Ekim ile Nisan aylari arasinda düzenlenen egitimleri Selçuk Üniversitesinden Yrd. Doç. Dr. Yasin Aslan ile KMÜ Yabanci Diller Bölümünden Okutman Hasan Kizilkaya verdi. 6 ay süren YDS egitimleri sonunda kursiyerler 6 Nisan Pazar günü düzenlenen YDS’ye katildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284