Kombidig Duvar Gazetesi 1 Yilini Doldurdu

Karamanoglu Mehmet Bey Ilkögretim Okulu ögrencileri yaklasik bir yildir kesintisiz olarak Kombidig adli duvar gazetesi çikariyorlar.

Kombidig Duvar Gazetesi 1 Yilini Doldurdu

Gazetenin editörlügünü yapan Matematik Ögretmeni Hikmet Kurt, hiç olumsuz haber yapmadiklari duvar gazetesinde ana hedeflerinin olumlu haberlerle ögrenci ve velilere yönelik bir yayin anlayisi benimsediklerini söyledi. Kurt, bu yayin anlayisi nedeniyle okul ögretmen, ögrenci ve velilerinin ilgisini çektiklerini dile getiren Kurt, Türkiye’de yayin yapan yerel ve ulusal basinin da yapici haberlerle topluma çok sey kazandiracagina dikkatleri çekti.
Haber yapan ögrencilerle habere konu olan ögrencilerin de memnun oldugunu sözlerine ekleyen Kurt, facebook sayfasindan paylasilan haberler ile de velilerin Kombidig duvar gazetesini takip ettiklerini söyledi.
Haberin mutfaginda yer alan ögrencilerden Zehra Küçüker, 1 yildir yaklasik 34 kez yayinlanan duvar gazetesinin kendisine ve arkadaslarina farkli bir heyecan yasattigini, tecrübe kazandirdigini söyleyerek okuldan mezun olsa da bu tür bir çalismanin içinde olmak istedigini belirtti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284