Kompozisyon Birincileri Ödüllerini Aldı

18-24 Mart Yaşlılar haftası sebebiyle Kâzımkarabekir Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından il çapında düzenlenen “Gençler Yaşlılar El Ele” konulu kompozisyon yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi.

Kompozisyon Birincileri Ödüllerini Aldı
Kâzımkarabekir İlçe Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen ödül törenine Kâzımkarabekir İlçe Kaymakamı Aziz Oğuz Al, İlçe Milli Eğitim Müdürü Selmani Karaçam, Kazımkarabekir Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Halil İbrahim Tüncer ile dereceye giren öğrenciler ve okul idarecileri katıldı.
Kompozisyon yarışmasında birinci sırayı Karaman TOKİ Anadolu Lisesi öğrencilerinden Şerife Hilal Bulutçu, ikinci sırayı Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Muhammed Fikri Şahin, üçüncü sırayı ise Sudurağı Şehit Ömer Durmaz Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinden Hazal Gürsoy aldı.
Yapılan bu anlamlı etkinlik hakkında konuşma yapan Kâzımkarabekir İlçe Kaymakamı Aziz Oğuz AL; “Toplumumuzun en gözde değerleri olan yaşlılarımızı anmak, onlara verilen değeri yükseltmek hepimizin görevidir. Öğrencilerimizin yaşlılarımıza olan hassasiyetlerini görmek bizleri çok mutlu etti. Bu tür sosyal sorumluluk projeleri öğrencilerimizin her yönden gelişmesine katkı sağlamaktadır. Düzenlenen bu anlamlı yarışmada emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Ödül töreninden sonra Kâzımkarabekir İlçe Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı makamında ziyaret edildi. Ziyaret sonrası Kâzımkarabekir ilçesindeki okullar gezildi. Ardından Kâzımkarabekir Çok Programlı Anadolu Lisesine geçilerek Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Bölümü tanıtımı yapıldı.






 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284