Konya Gıda Ve Tarım Üniversitesi Tanıtım Heyeti Karaman’a Ziyarete Geldi

Tanıtım heyeti, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi tanıtım Mütevelli Başkan Vekili ve Karaman Özel Babaoğlu Eğitim Kurumlarının kurucularından olan Ali Konukseven’i ziyaret etti.

Konya Gıda Ve Tarım Üniversitesi Tanıtım Heyeti Karaman’a Ziyarete Geldi
Gerçekleştirilen ziyaretten sonra Babaoğlu Anadolu Lisesinde başlayan Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi tanıtım günü, diğer liselerde de gerçekleştirilen sunumlarla devam etti. Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Bilim Otobüsünün içinde, Kurumsal İletişim Başkanı olan Sn. Adem Kahriman tarafından yapılan sunumla öğrencilere bilim otobüsü hakkında bilgi verildi. Bilim otobüsü; farklı bilimsel deney ve çalışmaların, lise çağındaki öğrenciler tarafından gerçekleştirilmesi amacıyla özel olarak tasarlanmış, öğrenci ve uzman eğitmenlerin ihtiyacı olan her türlü altyapı ve donanım bulunuyor. Bilim otobüsü sayesinde, ülkemizin farklı şehirlerindeki öğrenciler, okullarını ziyaret edecek olan bilim otobüsü içerisinde moleküler biyoloji, gıda ve tarım alanlarındaki en güncel gelişmelere paralel bilimsel deneyleri uzman eğitmenlerin gözetiminde gerçekleştirerek, bilimsel yaklaşımı özümseme şansına sahip olacaklar.
Karaman merkezde bulunan ve üniversiteye hazırlanan öğrencilere yönelik gerçekleştirilen Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi tanıtım gününden sonra heyet Karaman’dan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2016, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284