Köy Ögretmeninin Takdire Deger Davranisi

Ilimiz Kâzimkarabekir ilçesine bagli Kizilyaka köyünde ögretmenlik yapan Nurhan Karaca Çati’nin kendi imkânlari ile ögrencilerinin giyecek ihtiyacini karsilamasi takdir edildi.

Köy Ögretmeninin Takdire Deger Davranisi

Vefakar ögretmen Nurhan Karaca Çati ve Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, Müdür Yardimcisi Selmani Karaçam ve Sube Müdürü Akif Duman ile birlikte makaminda kabul eden Vali Murat Koca, “Ögrencisinin ayakkabisini, montunu düsünen bir ögretmen, egitimin en iyisini veren ögretmendir. Yapmis oldugunuz bu faaliyet gerçekten takdire sayan bir davranistir. Ben sizi en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Umarim baslatmis oldugunuz bu faaliyete katkilar artarak devam eder” dedi.

Köy Okulu ögretmeni Nurhan Karaca Çati’da “Önceleri kendi imkânlarimi zorlayarak Kizilyaka köyünde birkaç ögrencime giyecek ve kitap yardiminda bulunmustum. Yakin çevremdeki arkadaslarim bu girisimime katkida bulundular. Ada ve Kalaba köylerindeki ögretmen arkadaslarimla irtibata geçerek okullarinda bulunan ihtiyaç sahibi ögrencileri belirledik. Bu yil toplamda 55 ögrencimize giyecek ve kitap yardiminda bulunduk. Ögrencilerimizin yüzlerinin güldügünü görmek bizim için en büyük mutluluk” dedi.
Vali Koca ziyaretin anisina Nurhan Ögretmen’e Mader-i Mevlana kristali ve Karamanname kitabini armagan etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284