Kuntoğlu Emektar Öğretmenlerle Kahvaltıda Buluştu

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, uzun yıllar öğretmenlik yapmış, yüzlerce öğrenci yetiştirmiş geçtiğimiz yıl emekli olan ilimiz öğretmenleriyle bir araya geldi.

Kuntoğlu Emektar Öğretmenlerle Kahvaltıda Buluştu

Karaman Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde gerçekleştirilen kahvaltı programında İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, şube müdürleri eşliğinde emekli öğretmenler ve aileleriyle bir araya geldi.

Ülkemizin çeşitli bölgelerinde mesleklerine başlayarak uzun yıllar hizmet veren öğretmenlere teşekkür ederek sözlerine başlayan İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, “Gayret ve özverinizle nice öğrencilerin yetişmesine emek verdiniz. Bazen kendi çocuklarınızdan ve ailenizden fedakârlıklarda bulunarak sınıflarınızdaki yavrularınızı kendi öz evlatlarınızdan ayırmadınız. Ülkemizin çeşitli yerlerine sayısız tohum saçtınız, nice mesleklere sahip vatanımıza evlatlar yetirtirdiniz ve emekliliği ilimizde tamamladınız. Bu sebeple sizlere, sizlere meslek hayatınız boyunca destek olan, eşlerinize ve çocuklarınıza bu vesileyle tekrar teşekkür ediyor, muhabbetlerimi sunuyorum.” dedi.

Öğretmenliğin emeklilikle sona ermeyeceğini belirten Kuntoğlu emektar öğretmenlerin desteklerini her zaman beklediklerini söyleyerek ihtiyaç duyulduğu zaman kendilerinin yanında olacaklarını ifade etti.

Program günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284