Kuntoğlu, Şehit Oğuzhan Küçük İmam Hatip Ortaokulunda

2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılının başlamasın ardından İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Hakkâri’de şehit olan hemşehrimiz Oğuzhan Küçük’ün adının yaşatılacağı ve bu yıl eğitim öğretime açılan Şehit Oğuzhan Küçük İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Kuntoğlu, Şehit Oğuzhan Küçük İmam Hatip Ortaokulunda

İlimiz merkez Nefise Sultan Mahallesi Atatürk Caddesinde bulunan ve Nefise Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin taşınmasının ardından eğitime açılan Şehit Oğuzhan Küçük İmam Hatip Ortaokulunda incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu yapılan çalışmalar hakkında okul yöneticilerinden bilgi aldı. Sınıfları gezerek öğrencilerle de buluşan İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu onlarla bir süre sohbet etti. 

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu Karaman’da imam hatip ortaokullarına halk tarafından ilginin arttığını belirterek velilerden gelen taleplerin karşılanması için yeni imam hatip okullarının açıldığını dile getirdi. Kuntoğlu, “Velilerimizin talebi doğrultusunda yeni imam hatip okullarının açılma ihtiyacı ortaya çıkmış ve bazı imam hatip okullarımızda değişikliğe gidilmiştir. Yeni okullarımızın Karamanımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284