Kuntoğlu’nun Köy Okullarına Ziyaretleri Devam Ediyor

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun köy okullarına ziyaretleri sürüyor. İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu okul ziyaretleri çerçevesinde Boyalıtepe Ömer Dinçer İlkokulu ile Çoğlu Şehit İshak Sağlamoğlu İlk ve Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri ile bir araya geldi.

Kuntoğlu’nun Köy Okullarına Ziyaretleri Devam Ediyor

İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun okul ziyaretleri kapsamındaki ilk durağı Boyalıtepe Ömer Dinçer İlkokulu oldu. Çalışma ve İş-Kur İl Müdürü Kenan Ateş ile Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim İbrahimoğlu’nun eşlik ettiği ziyarette, İl Müdürü Kuntoğlu okulda yapılan çalışmalar hakkında okul yöneticilerinden bilgiler aldı. Daha sonra öğrencilerle bir araya gelen Kuntoğlu, İl Müdürü Kenan Ateş ile birlikte öğrencilerin okuma etkinliğine katıldı.

Boyalıtepe Ömer Dinçer İlkokuluna gerçekleştirilen ziyaretin ardından Çoğlu Şehit İshak Sağlamoğlu İlk ve Ortaokuluna geçen İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, ortaokul öğrencileriyle bir araya gelerek onlarla bir süre sohbet etti.

Ardından öğretmenler odasında öğretmenlerle sohbet eden Kuntoğlu, öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yaparak öğrencilere milli ve manevi değerlerin kazandırılması noktasında öncülük edecek örnek şahsiyetlerin öğretmenler olduğunu dile getirdi.

Ziyaretler, günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284